Originele Cadeaus: Veelgestelde Vragen

 

 

Originele cadeaus: Veel gestelde Vragen

 

Originele Cadeaus

Kan ik mijn originele cadeaus ook direct bij www.originele-cadeaus.org betalen?
Het bestellen en betalen van jouw originele cadeaus gaat via de website van de aanbieder van het cadeau. Je zult daarom geen winkelwagentje of betaalmogelijkheden aantreffen op www.originele-cadeaus.org. Maak je geen zorgen, zodra je op de desbetreffende website van de aanbieder terecht bent gekomen, kun je direct bestellen en wordt jouw originele cadeau zo snel mogelijk naar je toe gestuurd! Uiteraard zijn alle aanbieders die wij geselecteerd hebben volledig betrouwbaar.

Hoe kan ik betalen voor mijn originele cadeaus?
Alle originele cadeaus die je op deze website vindt zijn geselecteerd op kwaliteit, veiligheid en gemak. Betalen voor jouw cadeau is dan ook een fluitje van een cent. Voor alle cadeaus geldt dat je kunt betalen met iDeal of creditcard. Voor iDeal geldt dat je alleen jouw bank hoeft te selecteren en je rekeningnummer in moet voeren. Vervolgens krijg je van jouw bank een tan-code toegstuurd die je dient in te voeren en binnen no-time heb je jouw cadeau in huis! Als je wilt betalen met creditcard dien je je creditcard nummer en wat andere gegevens in te voeren. De aanbieders van cadeaus zijn 100% betrouwbaar en niet goed is geld terug!

Hoe werkt iDeal?
Voor alle originele cadeaus op deze website kun je gewoon met iDeal betalen. Hier kun je uitleg vinden over het gebruik van iDeal.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over een cadeau waar ik in geïnteresseerd ben?
Bij alle originele cadeaus die op deze website staan, zie je een knop staan met ‘meer informatie’. Klik hierop om op de website van de aanbieder terecht te komen. Hier vind je meer informatie over het cadeau dat je mogelijk wilt bestellen, maar ook zijn hier contact gegevens te vinden zodat je de aanbieder kunt bellen of e-mailen wanneer je meer vragen hebt.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn originele cadeau in huis heb?
In principe geldt voor de aangeboden cadeaus: Vandaag besteld: Morgen in huis. Omdat er verschillende aanbieders van originele cadeaus op deze website zijn, kan het bijvoorbeeld zijn dat voor sommige aanbieders geldt: Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis en voor andere aanbieders: Vandaag voor 20:00 besteld, morgen in huis. Klik daarom op “meer informatie” bij jouw gewenste cadeau, om te zien wanneer je jouw bestelling in huis kunt hebben. Let op: Voor sommige cadeaus geldt een langere verzendtijd. Over het algemeen is dit van toepassing bij gepersonaliseerde cadeaus met bijvoorbeeld een foto of tekst in jouw cadeau verwerkt. Als je bijvoorbeeld een foto op canvas besteld, moet deze eerst nog gedrukt worden en daar gaat wat meer tijd overheen. Nogmaals, Klik dan op “meer informatie” bij het  cadeau waarin je geïnteresseerd bent, om te zien wanneer je dit originele cadeau in huis kunt hebben

 Wat zijn de verzendkosten voor de originele cadeaus?
Dit hangt af van de aanbieder van het cadeau. Boven een bepaald bedrag geldt vaak dat er geen verzendkosten betaald hoeven te worden. Onder dit bedrag kunnen de verzendkosten ook verschillen. Bij ‘Meer Informatie’ kun je bij elk cadeau zien hoeveel verzendkosten er betaald moeten worden. 

Originele Cadeaus