Originele Cadeaus: Royal High Tea op het SS Rotterdam!

Originele Cadeaus | High Tea SS RotterdamRoyal High Tea op het SS Rotterdam!
Originele cadeaus in Rotterdam? Nou en of die er zijn! Wat dacht je van een luxe en uitgebreide High Tea op dit legendarische schip dat aan wal ligt in Rotterdam. Een schip met een prachtig verleden! Herleef tijden van vroeger terwijl je samen geniet van de heerlijkste theesoorten en delicatessen. En dat allemaal op dit prachtige, unieke schip!
Het SS (Stoom Schip) Rotterdam is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu ligt zij aan wal in haar thuishaven in Rotterdam! Dit legendarische vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn is 228 meter lang, 28 meter breed, 41 meter hoog, rijk aan historie en bekend en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde. U kunt heerlijk gaan genieten van een “Royal High Tea” in de Club Room op het vlaggenschip.Terwijl je geniet van alle lekkernijen, kun je heerlijk wegdromen in de authentieke sferen van de Club Room of het schitterende uitzicht over de stad Rotterdam. In de Club Room wordt iedere zaterdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur een Royal Tea geserveerd. Originele Cadeaus als deze kom je niet vaak tegen!


€55,- voor 2 personen

 
Tijdens de Royal Tea heb je de keuze uit verschillende smaakvolle, bijzondere theesoorten. Uiteraard zijn er heerlijke delicatessen waar je van kunt genieten. Denk hierbij aan originele club sandwiches, tartalette met vers fruit, brioche met zalm,  en Macaron koekjes en een overheerlijk pasteitje met kalfsragout. Eigenlijk dus tientallen originele cadeaus in één! Alles staat tot jouw beschikking! Royal High Tea op het SS Rotterdam = Koninklijk genieten op een schitterend historisch schip!

Originele Cadeaus: Meer informatie over het SS Rotterdam

1956 – 1959 – Spannende tijden, spannende meubels
De bouw van de Rotterdam, toen nog de naam voor SS Rotterdam. Controversieel modern design en veel luxe kenmerken dit schip. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt om de de Reis naar ‘De nieuwe wereld’, namelijk Amerika te maken.

13 september 1958 – Koninklijke doop
Koningin Juliana knipt de draad door en doopt met een fles champagne dit prachtige schip. Zei sprak hierbij de woorden: ‘Ik geef u de naam Rotterdam en wens u behouden vaart.’
3 september 1959 – De eerste reis naar New York
Twaalfhonderd passagiers stappen in om de eerste reis naar Amerika met de Rotterdam te maken.
1959 – 1971 – Cruisen in weelde
Niet alleen in Rotterdam, maar overal ter wereld waar het schip aanlegd staan op elke aanleg plaats vele mensen te wachten tot De Rotterdam aanlegd, om dit prachtige schip te bewonderen. De Rotterdam maakt vele cruises en lijnvaarten over de hele wereld.
1971 – Altijd eersteklas
Door de komst van het transatlantische vluchten raakt de lijndienst naar New York overbodig. Het SS blijft varen, maar dan als cruiseschip.
1997 – Rotterdam wordt Rembrandt
In 1997 neemt de Holland America Lijn een bod aan van Premier Cruises. De nieuwe eigenaar vernoemt het schip naar een van onze grootste schilders: Rembrandt.  
2000 – Stormy weather
De economie loopt terug. De rente stijgt en steeds minder mensen kunnen zich een dure cruise veroorloven. De Rembrandt, hoe geliefd ze ook is, mag niet meer uitvaren en wordt voor onbepaalde tijd in de haven van Freeport op de Bahamas aan de ketting gelegd. En dan is het een tijdje stil…
2005 – De Rotterdam is gered
De gemeente Rotterdam ziet kansen voor het schip en voor de stad en besluit het populaire schip een definitieve ligplaats te geven aan de Maashaven, op de kop van Katendrecht. Het oude stoomschip krijgt een nieuwe commerciële, recreatieve en een sociaal maatschappelijke leer-, woon- en werkfunctie. De Rotterdam is gered.
4 augustus 2008 – Gisteren wordt vandaag en vandaag wordt morgen
De Rotterdam krijgt één van de mooiste plekken die ze zich maar kan dromen: in Rotterdam, op Katendrecht! Gisteren wordt vandaag en vandaag wordt morgen….

 

 

Wat: Originele Cadeaus: Royal Tea op het ss Rotterdam
Duur: Van 13.00 uur tot 16.00 uur
Waar: Rotterdam, Zuid-Holland
Wanneer: Na reservering, op zaterdag
 Originele Cadeaus