Originele Cadeaus: Lekker uitgebreid dineren…en daarna naar de bios!

Originele Cadeaus: Uit eten en naar de biosLekker uitgebreid dineren…en daarna naar de bios!
Eerst romantisch uit eten met zijn tweeën en daarna naar de bioscoop, heerlijk toch! Dat blijven originele cadeaus! Je kunt kiezen uit één van de mooie en moderne Humphrey’s restaurants in tien verschillende steden.
Bestel Direct 
In de prachtige Humphrey’s restaurants is het heerlijk vertoeven voor iedereen. Het eten is van zeer goede kwaliteit en alle restaurants zien er even modern, doch sfeervol uit. Je kunt zelf kiezen uit je eigen voor-, hoofd- en nagerecht. Er is genoeg keuze voor vlees en vis liefhebbers, maar ook voor vegetariërs. Na heerlijk gegeten te hebben zet je de avond voort met een spannende, romantische of enge film naar keuze. In de prachtige bioscopen is altijd zat keuze uit tientallen films die op dat moment draaien. Er zit dus altijd wel een film bij die jullie beiden leuk vinden!
  €60,- voor 2 personen
 Dit originele cadeau omvat:
- drie-gangen diner;- Bioscoopkaartje van Pathé.

Eerst genieten van een heerlijk drie-gangen diner in een restaurant van Humphrey’s en daarna lekker een filmpje pakken. U heeft de keuze uit maar liefst 10 steden waar u gebruik kunt maken van dit arrangement, dus als uw eigen stad er niet bijstaat is er vast wel een andere die uw bezoek waard is! Ieder restaurant straalt dezelfde sfeer uit: een mooi, modern restaurant, met een warme en gezellige ambiance.

Op de menukaart staan 8 voorgerechten, 9 hoofdgerechten en 8 nagerechten. Keuze genoeg voor iedereen dus! Dit kado voor hem is voor de vlees- of visliefhebber maar er is uiteraard ook keuze voor de vegetariër. De steden waar dit arrangement wordt aangeboden zijn: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam, Zwolle (heropening 1 februari 2012)

Originele Cadeaus: meer info

  • De bioscoopkaartjes zijn alleen in te wisselen bij de Pathé bioscopen;
  • Nadat u het diner heeft genuttigd ontvangt u de bioscoopkaartjes;
  • De bioscoopkaartjes zijn één jaar geldig.

 

Originele Cadeaus