Originele Cadeaus: Scratch Map, Jouw persoonlijke wereldkaart!

Originele CadeausScratch Map, Jouw persoonlijke wereldkaart!
Met deze unieke wereldkaart kun jij aan iedereen laten zien waar jij op de wereld bent geweest.
Dit is één van die originele cadeaus die je als wereldreiziger in je bezit moet hebben. De kaart wordt geleverd in een mooie goudkleurige koker.
In eerste instantie ziet de kaart er ouderwets uit, maar als je met een muntje de landen weg krast waar je ben geweest, veranderd de kaart een kleurige moderne kaart. Zo kan je tegen iedereen opscheppen waar je al ben geweest. Ook is het bijhouden van al je reizen op deze manier een fluitje van een cent. Foto’s en video’s zijn leuk, maar een scratchmap is uniek! Laat in één oogopslag aan je vrienden zien waar jij allemaal geweest bent. De kaart ziet er uit als een oude schatkaart, maar wordt des te kleurrijker wanneer je meer landen hebt bezocht. Deze kaart ziet er stijlvol uit en levert gegarandeerd mooie nostalgische herinneringen aan vakanties en reizen op! Geef dit originele cadeau aan iemand die een echte wereldreiziger is, of aan iemand die van plan is nog veel te reizen.
Originele CadeausOriginele Cadeaus
€14,95Originele Cadeaus: Vandaag voor 20:00u besteld, morgen in huis.
Originele Cadeaus: Meer informatie

Kenmerken:

  • Scratch Map Wereldkaart, In één oogopslag ziet iedereen waar jij al bent geweest. De kaart is ouderwets vormgegeven, maar wordt moderner, naarmate jij meer landen hebt weggekrast!
  • Kras wereldkaart, kras alle landen weg waar je bent geweest en pronk ermee naar je vrienden. Gegarandeerd mooie gespreksonderwerpen en nostalgische herinneringen aan vakanties.
  • Afmeting van de kaart: 81.9 x 58.2cm.
  • de kaart is goudkleurig met laag en in kleur zonder laag
  • Wordt geleverd in een prachtige koker die eruit ziet alsof er een schatkaart in zit, en dat zit er natuurlijk ook in. Mooie herinneringen zijn de meest waardevolle schatten.
Originele Cadeaus Originele Cadeaus