Originele Cadeaus: Persoonlijk straatnaambord

Originele Cadeaus

Originele Cadeaus Persoonlijk straatnaambord
Een persoonlijke straatnaam, dat zijn pas originele cadeaus! Iedereen wil toch wel een straat naar zich vernoemd hebben? Grijp nu je kans! Je kan hier je eigen straatnaambord maken die voorzien wordt van je eigen tekst. Het bord heeft de officiële kleuren en maten van een echt straatnaambord en het is gemaakt van hoogwaardig kwalitatief materiaal. Verras bijvoorbeeld je vrienden die verhuizen met hun eigen straatnaam of maak je eigen muurbord voor jouw sportteam of vereniging!
Het bord is 3 mm dik en is in verschillende afmetingen beschikbaar.
Jouw persoonlijke muurbord wordt voorzien van je eigen tekst die je zelf kan opgeven. Het bord is uitgevoerd in de officiele kleuren en maten van echte straatnaamborden en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Ideaal om bijvoorbeeld cadeau te geven aan vrienden die net verhuisd zijn. Geef ze een bord met de straatnaam waar ze geboren zijn of van hun vorige huis waar natuurlijk ook vele herinneringen aan zullen zijn. Die zullen ze op deze manier nooit vergeten! Zit diegene aan wie je dit kado wil doen in jouw voetbal- hockey of basketbalteam? Geef hem of haar dan een bord met de naam van jullie team! Je kan het zo gek niet bedenken!Het straatnaambord is ongeveer 15 cm hoog en 3 mm dik. De breeddte is afhankelijk van jouw persoonlijke tekst, maar ligt ongeveer rond de 75 centimeter.Let op: bij een tekst korter dan 10 tekens kunnen de spaties kleiner uitvallen dan op het voorbeeld.
Onder de andere uitvoeringen vindt je ook de originele straatnaamborden met omgevouwen rand.
Originele Cadeaus
Originele CadeausOriginele Cadeaus

Vanaf €24,95

Op werkdagen voor 15:00u besteld, morgen in huis!
Originele Cadeaus: Bijzonderheden
  • De hoofdtekst mag maximaal 15 karakters bevatten, u kunt meer karakters invullen (max. 17) voor 2 euro per letter extra.
  • De ondertekst mag maximaal 30 karakters bevatten
  • Hoofdtekst en ondertekst worden gecentreerd
 Originele Cadeaus Originele Cadeaus