Originele Cadeaus: Zelf een vliegtuig besturen!

Originele Cadeaus


Originele CadeausZelf een vliegtuig besturen!

Over originele cadeaus gesproken! Wie heeft er nou nog nooit van gedroomd om zelf een vliegtuig te besturen? Nu kan het! Laat zijn of haar dromen uitkomen en ervaar hoe het is om je vrij als een vogel in het luchtruim te manoeuvreren!

Originele CadeausOriginele Cadeaus
€110,- p.p.

Deze fantastische ervaring omvat:
- Een korte introductie;
- Proefles in een MLA-vliegtuig.

Droomt u er ook wel eens van om zelf te kunnen vliegen?
Gedurende een kennismakingsles van ca. 30 minuten kunt u dit zelf ervaren en mag u zelf ook vliegen, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Na alles haarfijn te hebben uitgelegd kunt u zelf de stuurknuppel overnemen om de volledige vrijheid van het vliegen in open luchtruim te ervaren! Kunt u zich indenken hoe het is om zo vrij als een vogel te zijn en zelf de controle te hebben over een vliegtuig? Met dit cadeau kan de gelukkige ontvanger dit in ieder geval wel!

Na een korte introductie, zal de instructeur samen met u starten en opstijgen. Vervolgens wordt er in de lucht een echte vliegles gegeven. Hier leert u alle fijne kneepjes en technieken zodat u volledig zelf de controle heeft over het vliegtuig. De ervaren instructeur houdt alles goed in de gaten en leert u sturen, stijgen dalen en natuurlijk wat alle metertjes betekenen. Na deze proefles landt u dan weer veilig op de baan in Lelystad of Teuge en krijgt u uw luchtdoopcertificaat.

MLA’s zijn hightech vliegtuigen met een maximum startgewicht van 450 kg. Door het geringe gewicht en de lage landingssnelheid is het MLA-vliegen een veilige vliegsport. Het is een genot om in een MLA te vliegen. U voelt zich als een vogel in de lucht!

Originele Cadeaus: meer informatie
  • De minimale leeftijd is 16 jaar
  • Geen vliegbrevet nodig
  • Het is ook mogelijk om een uur lang te vliegen

Bestel nu!