Originele Cadeaus: Paragliding: Een droom die uitkomt!

Originele Cadeaus

Paragliding: Een droom die uitkomt!
Zo vrij zijn als een vogel, één van de meest originele cadeaus die je maar kunt krijgen. En dat voor een fantastische prijs! Ervaar het prachtige uitzicht terwijl je als een adelaar door de lucht zweeft. Een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten!
Duur: De duur van de vlucht wordt voornamelijk door de (niet altijd aanwezige) thermiek bepaald
Waar: 
Getelo (D), vlak over de grens bij Almelo (andere locaties zijn ook mogelijk)

€35,- p.p.

Dit originele cadeau omvat:

Een duo-vlucht met een ervaren tandempiloot. U maakt samen met een gecertificeerde tandempiloten een duo-vlucht. Eerst worden duidelijke instructies gegeven door een professionele instructeur. Hierna wordt u wordt door middel van een lier omhoog getrokken, het enige wat u hoeft te doen; is een paar stappen lopen bij de start en de landing. Een kind kan de was doen!

In één of twee stappen wordt er een forse hoogte bereikt met een fantastisch uitzicht op het landschap. En… je voelt je zo vrij als een vogel! Zoiets maak je maar één keer mee, dus vergeet vooral niet te genieten! De vliegschool is door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart erkend. Over veiligheid hoeft u zich dus geen zorgen te maken en alle procedures worden u haarfijn uitgelegd. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de vrijheid, het prachtige uitzicht en de fantastische ervaring die u nooit meer zult vergeten. Dit is een origineel cadeau dat u niet snel tegen zult komen en dat voor een prachtig prijsje!

Originele Cadeaus: Meer informatie

  • De uitvoering van dit arrangement wordt bepaald door de weersomstandigheden, het kan dus voorkomen dat bij slecht weer uw afspraak wordt verzet. Geen zorgen, u hoeft dan niets extra te betalen en er kan direct een nieuwe afspraak worden gemaakt.
  • De passagier mag maximaal 150 kg. wegen;
  • Dit arrangement is mogelijk vanaf 14 jaar.

 

 Home