Make your own dazzling cocktail!

Originele Cadeaus | Cocktail Workshop


Make your own cazzling cocktail!
Wie is er nou niet dol op? Cocktails!! Originele cadeaus om te krijgen en om te maken! Het maken van de perfecte cocktail moet niet onderschat worden. Het is niet zomaar een paar drankjes door elkaar heen gooien, het is een kunst om de cocktail er prachtig uit te laten zien, spectaculair te presenteren en natuurlijk heerlijk te laten smaken. Na deze workshop ben jij een volleerd cocktailshaker!
Dit arrangement omvat:
- Uitleg over het cocktails maken, alle technieken erachter en wat een cocktail nou echt lekker doet smaken en er fantastisch uit doet zien.;
- Aan de slag om zelf cocktails te maken;
- Alle dranken, materialen en diverse fruitsoorten zijn inbegrepen in het arrangement en natuurlijk mag u zoveel proeven van de cocktails als u zelf wilt. Dat zorgt natuurlijk sowieso al voor een gezellige middag of avond, want lol en gezelligheid staan voorop! Caipirinha, Mojito, Jungle Juice, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini.Na deze cursus schud je ze zo uit uw mouw!

€35,- p.p. 
In circa twee uur tijd krijg jen les in het mixen en shaken van de alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholische drankjes). Aan het eind van de middag bent u een volleerd cocktailshaker, klaar om de strijd aan te gaan met ‘Brian Flanagan & Douglas Coughlin’. De Tom Cruise in fe film ‘Cocktail’ is er niks bij!Gedurende 2,5 uur wordt je de kunst van het Cocktail Shaken bijgebracht. Hoofddoel hierbij is entertainment en ‘fun’. Kortom een leuke, leerzame middag of avond.Kort en bondig wordt verteld over het ontstaan van het fenomeen, de diverse cocktail methodes, drankkennis en terminologie.Vervolgens gaat men zelf aan de slag. Achter een professionele bar wordt uitgelegd welke houding men moet aannemen, hoe te bewegen en hoe te serveren. Niet alleen de cocktail zelf is belangrijk, maar ook de manier waarop deze gepresenteerd wordt. Jij leert hoe je moet vlammen achter de bar en met een spectaculaire presentatie jouw cocktail aan de man brengt!De bartenders ”trainen” de deelnemers om te letten op smaak en presentatie, de juiste balans voor de perfecte cocktail.Dit alles is inclusief: dranken, materialen, diverse fruitsoorten, 1 of meerdere bartenders naar rato van het aantal deelnemers.Dit arrangement wordt in de volgende plaatsen aangeboden:’s-hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag en Geldermalsen.

 

Originele Cadeaus:
Meer informatie 

  • Workshop cocktails shaken
  • Duur: 2,5 uur
  • Waar: ’s-hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag en Geldermalsen.
  • Wanneer: Na reservering

 

 


 Originele Cadeaus