Originele Cadeaus: Magische ketting: Wijnfleshouder

Originele Cadeaus


Magische ketting: Wijnfleshouder.
Laat mensen versteld staan door een jouw mooie fles wijn ‘magisch’ te laten zweven in deze Magic Chain Wine holder! Dat zijn pas originele cadeaus! Doordat de fleshouder gevormd is als een ketting lijkt het alsof jouw fles in de lucht zweeft. Iedereen die jouw fles ziet zweven zal versteld staan. Bovendien ziet deze fleshouder er stijlvol en modern uit, dit maakt het een waardevolle toevoeging aan ieders interieur.
Het is design van de fleshouder is zeer exclusief en dat maakt het juist één van die originele cadeaus die altijd leuk zijn om te krijgen. De ketting is stijlvol vormgegeven en ziet er elegant uit. Een gegarandeerde blikkenvanger die past in elk huis, elke keuken, bar en bij alle meubels! Tover de magic chain holder tevoorschijn bij magische momenten zoals een romantisch diner, een verjaardag of gewoon op een gezellige avond. Gebruik de houder voor jouw mooiste fles wijn en geniet ervan hoe anderen zich zullen verbazen over deze illusie.De Magische Wijnfleshouder is ontworpen door de zeer gerenommeerde designer Shahar Peleg. Deze designer experimenteert veel met optische illusies en gebruikt zijn talenten om gebruiksvoorwerpen zoals klokken, spiegels en deze houder een magisch of surrealistisch tintje te geven. Dit is weer eens wat anders dan een wijnrekje aan de muur!
Originele CadeausOriginele Cadeaus

€24,95
Originele Cadeaus: Op werkdagen voor 20:00u besteld, morgen in huis!
wijnfles houder ketting
Originele Cadeaus: Meer informatie

Kenmerken:

- De magische wijnflessen houder past in ieder huishouden en is gemaakt van vernikkeld ijzer.
- De houder is zeer stabiel, doordat hij er uit ziet als een ketting lijkt de fles te zweven. Een unieke optische illusie dus. In werkelijkheid zal de wijnhouder nooit uit zichzelf omvallen en is hij geschikt voor ieder type wijnfles, maar ook voor andere flessen drank met een smalle hals.
- De afmeting is ongeveer 30cm bij 3cm.

Originele Cadeaus Originele Cadeaus